Картинки Аниме: Аякаси: Классика японских ужасов. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476444917 Sochi


...
 Аякаси: Классика японских ужасов.




Ayakashi - Tales Horror Samurai Year: 2006 Genre: Medeni, Fantasy, Romance, Drama Kategori: seri TV (Rus eps ..)? subtitles terjemahan: sahua d (01-04 ep.), Green_Gremlin (05-08 ep.), Dipperman (09-11 ep.) Julukan: Haruka (01-04 ep.) Alex sprat (05-11 ep.) Series: 1-11 of 11 ep. 25 min. watesan umur: 16+ Studio: Ayakashi: Japanese Horror klasik / Ayakashi - Samurai Tales Horror Director: Tetsuo Imadzava Pengarang Original: Tsuruyama Namboku Description: Yotsuya Kaidan legenda Jepang kuna saka retribusi elek kanggo meanness lan treachery. Rusak proyek sawise pati pemilik kang, stately samurai nggantheng Iemon Tamiya ana ing lack saka dhuwit kanggo bojoné lan sengit baby tau whimpering ing gulu. Aku nemu cara metu dumadakan - Iemona kaendahan titik disabetake Lady enom sugih sing urip sabanjuré lawang, lan dheweke ana samurai kanggo omah-omah ing kondisi sing Tamiya njaluk nyisihaken saka bojo saiki ... puluhan Monogatari Nalika nggoleki ing Falcon mburu alas mibur adoh, a Falconer enom Dzosёnoske kaget nemokake hanging ing kimono wit wadon kemewahan. Sadurunge iku bisa tokoh metu carane iku ing ara-ara samun kuwi minangka nomer kali mili metu girl naked ayu. wong isin njaluk ngapura lan ngalahake mundur hasty. Iya malah ora ngerti sing Miraculously slamet - roh Putri Tomihime (lan iki persis iku) supaya ilang ing kontemplasi saka wong bagus, sing kang kelalen kanggo matèni wong minangka biasane teka karo kabeh manungsa. patemon perkawis, katresnan zazhёgshaya ing ati gambar putri-putri ayu lan Falconer, radikal malih diganti ing gesang loro fatally pengaruhe nasib lan pasrahaken sing padha larang ... Bakeneko Ing Kawa upacara manten putri enom dumadakan tumiba mati. (? Utawa ora) kaleresan pinuju ana ing pangobatan ngarep putri kang bagman marang sederek cingak sedoh, sing dheweke pati - dealing setan Bakeneko tangan, sing liyane ora nganti wis migunakaken kabeh lomba. Panelusuran kanggo nimbulaké saka monster saka gething kanggo kulawarga mundhakaken pengeling-eling ing dosa kuburan linakonan dening anggota ing past tebih ... © Alexey Fadeev, World-Art Supaya apa luwih apik kanggo nonton seri iki: seri TV perezaleyte 09/16/2013 ^ .. ^ 85 | seri TV (Rus eps ..) | Komentar (125) |
Онлайн аниме видео: Аякаси: Классика японских ужасов смотреть бесплатно.
  14-10-2016, 14:35
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476444917
Ресурс для поиска заказчиков и попутных перевозчиков грузов в своём городе тут. | Амортизатор задний Pegeout Partner 2002-2008 г.в.
...