Картинки Аниме: За облаками. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476445443 Sochi


...
 За облаками.




Ngluwihi Clouds Year: 2004 Genre: Fantasi, Romance, Drama Kategori: Film (Rus eps ..), Film (Eng sub ..)? subtitles terjemahan: Silver Flower & Venom & Kintaro & Xyanide Julukan: XL-Media, Suzaku, STOP-Kran Series: 1-1 of 1 ep. Duration: 91 min. watesan umur: 14+ Studio: Ngluwihi Clouds / Ngluwihi Clouds Director: Makoto Shinkai Pengarang Original: Makoto Shinkai Description: Ing pawujudan alternatif saka sajarah, sawise asor ing Perang Donya II, Jepun iki dipérang antarane allies - pulo lor Hokkaido iki dicaplok déning Uni Soviet, lan Honshu lan pulo kidul dijupuk dening Amerika. Ing mangsa panas saka 1996, Soviet wiwit mbangun ing struktur aneh zona pendhudhukan sawijining - menara tetandhingan ingkang ageng kayata sing telung fellow senior karo Honshu Amérika, mlaku-mlaku bebarengan ing wektu preian sekolah, cetha ndeleng negesake, Heights voznosyaschiesya ngluwihi mega. Friends marang saben liyane janji sing siji dina padha mbangun pesawat lan mbukak rahasia saka menara buta, nanging plans ambruk nalika Sayuri Sawatari ayu, subyek saka sighs rahasia saka loro kanca, wiwit ngalami gejala penyakit turu aneh, lan aku iki dikirim kanggo perawatan ing Tokyo, sawise lulus SMA lanang nilar cara. Telung taun salajengipun, piyambakipun matured Hiroki Fujisawa sengaja ketemu metu sing Sayuri wis koma, lan nyuwun bantuan kanggo mantan sidekick kang, Takuya Shirakawa kanggo nggawa cah wadon kanggo awake. Dheweke isih ora ngerti sing Sayuri semaput langsung disambung menyang menara lor aneh ... © Alexey Fadeev, World Art Film perezaleyte 14/09/2013 85 | Film (Eng eps ..), Film (Eng sub ..) | Komentar (158) |
Онлайн аниме видео: За облаками смотреть бесплатно.
  14-10-2016, 14:44
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476445443
tohatsu mfs 9.8 | Сайт: https://ododru.ru/luna-kak-sputnik-zemli.html
...