Картинки Аниме: Курэнай. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476445459 Sochi


...
 Курэнай.




Kurenai Year: 2008 Genre: Adventure, Comedy, Drama Kategori: seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..)? subtitles terjemahan: Kintaro & Silver Bunga Julukan: 3df, Ryc99 Series: 1-12 of 12 ep. 25 min. watesan umur: 14+ Studio: Kurenay / Kurenai / Kure-nai Director: Matsuo Co. Pengarang Original: Kentaro Katayama Description: Sinkuro Kurenay - lan bocah lola, wong wis sinau ing SMA, sinau ilmu bela dhiri ora nyilikake saka macem-macem part-kalebu mbebayani: Wani racketeers, keno bullies, etc. Lan bendaranipun, extravagant lan beboyo Benika-sama, nawakake bisnis anyar Sinkuro -. pangayoman saka cilik Murasaki Kuhoin, putri Yakuza kuoso. Punika badhe koyone, kanggo Sinkuro bisa "ing profil", Nanging, saliyane kanggo safety saka lady Murasaki enom, ing bodyguard enom tiba mboten sami tugas saka care, dipakani, siram, ngajar kitha Six-Year ... © Anastasia Rozanov, World Art Supaya apa luwih apik kanggo nonton seri iki seri TV perezaleyte 09/14/2013 85 | seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..) | Komentar (147) |
Онлайн аниме видео: Курэнай смотреть бесплатно.
  14-10-2016, 14:44
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476445459
Лучшие предложения страховых компаний на автострахование осаго и каско | фиат добло запчасти
...