Картинки Аниме: Идеальная синева. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476445743 Sochi


...
 Идеальная синева.




Perfect Blue Year: 1998 Genre: nggegirisi, Drama, Horror Kategori: Film (Rus eps ..), Film (Eng sub ..)? subtitles terjemahan: Ririsu Julukan: 3df, Cuba77, Kasumi, Unicorn, Nata Series: 1-1 of 1 Duration: 81 min. watesan umur: 16+ Studio: Perfect biru / Perfect Blue Katuntun dening Satoshi Kon Pengarang Original: Takeuchi Ёsikadzu Description: singer pop Young Mima Kirigoe nyoba kanggo mindhah saka donya musik ing industri film lan dadi misuwur minangka aktris, nanging misale jek sing ora kabeh fans dheweke disenengi kaputusan kuwi. Wiwit telpon aneh lan Faxes, banjur envelope iki ditampa karo bledosan. A plus kanggo kaca web ketemu karo omongane uwong diary of Memes. Nanging singer wis mutusaké kanggo pindhah cara dhewe ing ana prakara apa, senadyan ancaman saka sumber sing ora dingerteni. Sing mung buron lan aturan anyar urip mung drive edan. Pemandangan saka rudo pekso, Rajapati, Madness lan majalah bisu karo nembak candid Memes. Iki fame dheweke wanted? Kasunyatan punika ditandai dening impen, ngimpi gabung kanggo mbentuk donya anyar depravity lan ilusi ... Film perezaleyte 12/09/2013 85 | Film (Eng eps ..), Film (Eng sub ..) | Komentar (63) |
Онлайн аниме видео: Идеальная синева смотреть бесплатно.
  14-10-2016, 14:49
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476445743
Увольнительная в армии бесплатная юридическая консультация онлайн смотрите на сайте.
...