Картинки Аниме: Башня Друаги: Меч Урука. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476446682 Sochi


...
 Башня Друаги: Меч Урука.




Druaga ora Tou: Sword of Uruk Year: c 09.01.2009 ing 27.03.2009 Genre: Adventure, Fantasy, Romance Kategori: seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..)? subtitles terjemahan: Advokat Julukan: (Zart), (Cuba77), (Persona99 & MaxDamage) Series :. 1-12 of 12 FL, 25 min. watesan umur: 12+ Studio: The Tower of Druaga: ing Sword of Uruk / Druaga ora Tou: Sword of Uruk Director: Koichi Tigira Skenario: Gato Shoji Description: The Summer katelu saka Anu terus, lan Menara Druaga Tower dadi Gilgamesh. Sawise kamenangan angel liwat setan gedhe, kabeh laurels kang tak Prabu, njupuk nem sasi. Pahlawan mangsa pisanan kanthi nganggo cara akeh dadi rakulino kanggo urip tentrem, waras wounds fisik lan psikologis. Umum Kiełb Bapa assistant Ethan kabuka penginepan, njupuk kadhawuhan nindakaké putusané pariwisata Fatina, lan Jill isih berjuang kanggo nemokake jawaban - kok seduluré alpaka Niva lan Kaya kinasih? Kabèh owahan karo munculé girl aneh Kai, kang Gil, Fatina lan kanca lawas sing Utu ngluwari saka Royal Guard anyar - Golden Knights. Ing guise saka anak kawulo manèh priestess pisanan Ishtar, kang wis peparing bisa medhar wangsit. Cetha sing kakuwasan sing dadi kanggo dheweke kathah pitakonan, nanging tim SAR sing dheweke nemokake sing Kaya - putu dheweke - mutusaké kanggo kurban urip lan pakurmatan kanggo nyimpen raja lan Kratoning. Kene mung tanpa bantuan saka kanca mantan dheweke kurban muspra, lan kanthi mangkono, para pahlawan ing cepet dadi Rogue a, bali menyang ndhuwur menara ... © berongga, World Art Supaya apa luwih apik kanggo nonton seri iki: seri TV perezaleyte 25/08/2013 85 | seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..) | Komentar (169) |
Онлайн аниме видео: Башня Друаги: Меч Урука смотреть бесплатно.
  14-10-2016, 17:04
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476446682
Проститутки СПБ ссылка | Проститутки Пятигорска
...