Картинки Аниме: Анлимитед: Хёбу Кёске. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476460157 Sochi


...
 Анлимитед: Хёбу Кёске.




Zettai Karen Anak: The Unlimited - Hyoubu Kyousuke Year: c 08.01.2013 Genre: Adventure, Shounen, mistik Kategori: seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..)? subtitles terjemahan: Bo3Dyx Julukan: (Jam), (Zendos & Allestra) Series: 1-12 of 12 FL, 25 min. watesan umur: 14+ Studio: The Unlimited - Hyoubu Kyousuke / Unlimited: Hёbu Kёske Director: Tatsuya Igarashi Description: Pamilik saka super-kakuwasan wis dawa wis bagéan saka donya iki. Espers, minangka wong biasa, sing beda: siji urip kanggo wong sing nggunakake hadiah mung kanggo awake dhewe, nanging ing liyane ora Care. Kanggo nyegah daya, kasil menehi hasil karo kriminal katu lan genius mbrontak, Master urip saka negara nganggo dhewe wasis - diwasa sing diadani ing pancing, lan anak, kang luwih gampang kanggo ngatur. Kanggo "dicekel bocah seneng 'Kaoru lan Aoi Shiho, kang petualangan dadi dikenal, donya iki, mesthi, punika prasaja lan langsung, nanging Mungkin sisih liyane, banget, wis ora iku? Sawise Kёsuke Hёbu uga dadi negara ing Panglima kinasih, sing ngucapke matur nuwun Fatherland dianugerahi wong - a peluru ing sirah. Duwe slamet lan tak kuwat ing gelut, organisasi digawe Kёsuke PANDRA, bailed metu saka alangan akèh sederek lan njupuk perang pribadi marang wong-wong sing nggunakake espers minangka materi consumable minangka bahan bakar kanggo kepengenan panjenengané kabèh. Mesthi, panguwasa announced Hёbu teroris nomer siji, nanging antarane pihak sing nduweni sikap Gift menyang piyambak surem digunakake, lan malah "dicekel bocah" wiwit koyone ngerti soko. Lan carane wis "fisher saka manungsa?" Lan iku ing perjuangan langgeng mung bisa ngenteni lan pangarep-arep sing siji rikma abrit kanggo tuwuh, lan dadi wicaksana, pungkasanipun pantes ratu! © berongga, World Art Supaya apa luwih apik kanggo nonton seri iki anime iki panjenengan bisa ngrembuganke kene Tyk 85 | seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..) | Komentar (135) |
Онлайн аниме видео: Анлимитед: Хёбу Кёске смотреть бесплатно.
  14-10-2016, 18:49
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476460157

...