Картинки Аниме: Ящик демонов / Ящик нечисти. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476466137 Sochi


...
 Ящик демонов / Ящик нечисти.




Mouryou ora Hako / Box of goblins Year: 2008 Genre: nggegirisi, misteri, detektif, drama Kategori: seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..)? subtitles terjemahan: Maria Gostyukhin & Amarillis Julukan: Ancord & n_o_i_r (01-06), Azazel (07-13) Series: 1-13 of 13 ep. + Speshl, 25 min. watesan umur: 16+ Studio: ala Box / Mouryou ora dhemit Hako / Box / Box of goblins Director: Nakamura Rёsuke Pengarang Original: Kyogoku Natsuhiko OST: Box dhemit / Box ala / Mouryou ora Hako (OST) Description: "Grey mouse" Yoriko Kusumoto lan ora bisa ngimpi sing bakal dadi kancané sing saka kanako Yudzuki paling ayu lan pinter. sekolah Persahabatan ana kekerabatan spiritual bener lan Yoriko malah milih perang karo ibuné kanggo nyimpen saminipun. Panjenenganipun lan kanako ana misteri total lan plans khusus kanggo preian panas. Nanging, sing tragedi sing ora dikarepke kapisah wadon. Rauh kita wiwit kelakon acara aneh ing sajarah padha digambar ora mung kerabat lan biyung kanako, nanging uga Tokyo polisi, tiyang ingkang golek warta, ilmuwan lan eksorsis militèr. Wektu saka tumindak saka detektif mistis iki ruwet - 50s godhong sawijining tandha ing acara. Kenangan perang tortured Sersan Kiba dipunginaaken diselidiki, lan sawetara "strings" ing sasi. Lan ing tumindak maniac iki, dismembering awak, lan wis soko apa karo rumah sakit aneh ngendi dianggep kanako. Plot "laci kanggo dhemit" panjaluk sing manungsa waé panampil iku lan sabar: kene macem-macem karakter, kang motif ora tansah cetha yen chronology ora segaris rumit. Nanging animasi kualitas, desain karakter dening ngawat-ngawati lan script apik ndadekake gambar iki uga worth ndeleng. © Russell D. Jones, World Art seri TV perezaleyte 08/02/13 ^ .. ^ 85 | seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..) | Komentar (134) |
Онлайн аниме видео: Ящик демонов / Ящик нечисти смотреть бесплатно.
  14-10-2016, 22:28
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476466137

...