Картинки Аниме: Евангелион по-новому (фильм первый). anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476466171 Sochi


...
 Евангелион по-новому (фильм первый).




Evangelion 1.0: Sing (Ora) Alone Year: 2007 Genre: Drama, Fantasy, wulu Kategori: Film (Rus eps ..)? subtitles terjemahan: Red Imam Rezo Julukan: Persona99 Series :. 1-1 of 1 ep, 98 min. watesan umur: 16+ Studio: Evangelion ing (film pisanan) anyar / Rebuild saka Evangelion 1.01: Sing (Ora) Alone Director: Masayuki Pengarang Original: Hideaki Anno OST: (OST) Neon Genesis Evangelion - Evangelion 1.0 sampeyan (ora) ALONE Description: Kaya utawa ora, nanging ana Gaynaks Gaynaks Eve punika Eve, simbah kakung mbah kakungipun kang wis Anno Anno, kajaba bab apik tenan ngenteni gunane saka wong. Pengarang Hideaki piyambak sing padha ora bisa ngomong kabeh aku wanted ing taun 95th, kiwa soko unsaid ing 97th ing. nggawe iki ora bisa dianggep Projects non-komersial, nanging uga pracaya sing digawe karo tampilan account nakolachivaniya ora worth iku. Eve bisa dideleng minangka kakehan lan golek pikirane cilik lan jero, supaya film anyar ora mung refresh kabeh sing kita wis ngalami ing 95 lan 97 taun, nanging uga ndadekke anyar, ing kahanan kang gawe jenuh lan sober dipikir apa wis kedados ing gambar. Ing pungkasan, 10 taun wis Sampeyan liwati wiwit Akhir Evangelion, Hideaki akeh reinterpreted lan diubah wawasan ing nggawe. Saka mahakarya pisanan sing ora digawe, padha bisa olahan kanggo taun lan puluh lan diowahi. Ing kasus, Hideaki Anno nguningani apa wanted kanggo ngomong lan nalika dheweke sing ngatur kanggo mungkasi. Supaya apa luwih apik kanggo nonton seri iki: 85 | Film (Eng eps ..) | Komentar (112) |
Онлайн аниме видео: Евангелион по-новому (фильм первый) смотреть бесплатно.
  14-10-2016, 22:29
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476466171

...