Картинки Аниме: Сказание о демонах сакуры [ТВ-3]. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476466203 Sochi


...
 Сказание о демонах сакуры [ТВ-3].




Hakuouki: Reimei-Roku Year: c 10.07.2012 Genre: Sajarah, ngulandara Kategori: seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..)? subtitles terjemahan: Sora_P3_Heaven Julukan: Ancord & Nika Lenina, Zendos & Eladiel & khayal Series :. 1-12 of 12 FL, 25 min. watesan umur: 14+ Studio: Legend of the dhemit Sakura [TV3] / Hakuouki: Reimei-Roku Katuntun dening Osamu Yamasaki Pengarang Original: Fujisawa Tsunekiё Description: Ing tengah tangan XIX wesi abad weakened Tokugawa shoguns, hubungan Jepang teka menyang mburi - lan masyarakat pamisah ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka dijogo tradhisi lan wiwitan kanggo angka Western. Pambrontakan ing taler kidul escalated menyang perang sipil, kang disebut Restorasi Meiji. Flared kabèh negara ambegan semangat Umur Smoot, nalika kekuatan, Intelligence lan kasetyan bisa munggah dhuwur ing daya jawata dingerteni. Mbok karo ing atine, sing sakepel saka samurai padha ing pinggiran Kyoto, kanggo nglindhungi "hukum lan supaya". A sawetara taun mengko lijan bakal dikenal kanggo kabeh, nanging durung padha ora kondhang "militia anyar", nanging mung "pertahanan saka ibukutha", salah siji saka akeh wong golek rejeki ... Young Ryūnosuke Ibuki saka rusak samurai jenis beda saka tramp pungkasan mung pedhang famili. Bapakipun tilar donya ing mlarat saka wong enom iki diantemi lan rampogan Ronin padha - ing mburi wong sengit pamaréntah lan kabeh Estate militèr. Panjenenganipun disimpen lan sheltered serizawa Kamo - samurai Noble lan Fencing Master, sing wis mutusaké kanggo mindhah nerusake ing layanan saka shogun ing. The serizawa cetha lan haughty marang Ryūnosuke ngawula kawilujengan ing grup digawe dening wong-wong mau bebarengan karo Kondo Isami. Dadi, ironically, pahlawan bali kanggo cara pedhang lan banjur kasebut antarane wong biasa padhang lan ora, ambruk loro dening karep serius lan kompetisi angel. Dadi wiwit ing legenda saka Shinsengumi! © berongga, World Art Supaya apa luwih apik kanggo nonton seri iki: 85 | seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..) | Komentar (95) |
Онлайн аниме видео: Сказание о демонах сакуры [ТВ-3] смотреть бесплатно.
  14-10-2016, 22:30
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476466203

...