Картинки Аниме: Команда ученых-ниндзя Гатчамен - Фильм. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476475135 Sochi


...
 Команда ученых-ниндзя Гатчамен - Фильм.




Kagaku Ninja-Tai Gatchaman - Movie Year: 1978 Genre: Adventure, Fantasy Kategori: Film (Rus sub ..)? subtitles terjemahan: Nezanna Series: 1-1 of 1 ep. Duration: 110 min. watesan umur: 14+ Studio: A tim ilmuwan Ninja Gatchamen - Film / Kagaku Ninja-Tai Gatchaman - Movie Director: Toriumi Hisayuki Pengarang Original: Tatsuo Yoshida Description: Ing sambungan karo bebaya sansaya suda sumber lan Rising polusi digawe dening organisasi ngelmu internasional, dirancang kanggo nambah kahanan ing saindhenging donya. grup International pidana, galactorrhea, nyoba kanggo entuk dominasi donya dening njupuk kontrol INR. Galaktorei Group digawe titah aneh saka njaba ruangan, dikenal minangka pamimpin X, kang menehi pesenan liwat Panglima ing pangareping ing donya, Berg Katz. Kanggo counter galaktorei lan robot monsters, Dr. Nambu saka INR enlists limang wong enom wani ing tim pertempuran ilmuwan ninja disebut Gatchaman. teknologi khusus lan rasukan mboten umum, menehi pahlawan mirip karo manuk lan menehi wong kemampuan kanggo fly, apa tim Gatchaman pantes mungsuh galaktorei. Iki Ken (Orel) - Panglima wicaksana, dibantu ing kaping sembrono Joe (Condor), simpatik Juni (Swan), lan ora sabar Toddler Jinpa (Swallow) lan atlet Ryu (Owl). Saben wong iku sawijining gegaman individu, nanging kekuatan utama sing dumunung ing bidang sing, "Phoenix", kang bisa diowahi dadi manuk geni sing bisa metu saka beboyo paling ngancam. Supaya apa luwih apik kanggo nonton seri iki: 85 | Film (Eng sub ..) | Komentar (4) |
Онлайн аниме видео: Команда ученых-ниндзя Гатчамен - Фильм смотреть бесплатно.
  15-10-2016, 00:58
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476475135

...