Картинки Аниме: Макросс: Помнишь ли нашу любовь?. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476476017 Sochi


...
 Макросс: Помнишь ли нашу любовь?.




Chou Jikuu Yousai Macross: Ai Oboete Imasu Ka? Year: 1984 Genre: Fantasi, wulu, ngulandara, drama Kategori: Film (Rus eps ..), Film (Eng sub ..)? subtitles terjemahan: Schtirlitz Julukan: (Azazel) Series: 1-1 of 1 ep. Duration: 115 min. watesan umur: 14+ Studio: Tatsunoko Director: Shoji Kawamori Pengarang Original: Shoji Kawamori Description: Humanity nggawe kapal ageng, Macross, beteng karo pilot skuadron ruang kang mabur. Salah pilot iki ing protagonist - Bagas, enom, nanging prajurit bakat, sirah liwat tumit ing katresnan karo song misuwur ing Macross pivitsy - Lin Minmey. Nanging, kabeh iku ora uga. Macross ditarik menyang perang antarane rong beda balapan Meltranami lan Zentraedi. Lan siji dina, nalika mabur kasil mbendung serangan liyane, Lin Minmey mati - amarga saka Macross transformasi ing robot pertempuran iku tumiba ing salah sijine kamar mechanical. Nanging Bagas, marang pesenan saka Panglima kang disimpen dheweke ing biaya saka karusakan kanggo fighter kang. Seri iki kasusun saka: Film perezalil Black Raven 17/11/12 68 | Film (Eng eps ..), Film (Eng sub ..) | Komentar (16) |
Онлайн аниме видео: Макросс: Помнишь ли нашу любовь? смотреть бесплатно.
  15-10-2016, 01:13
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476476017

...