Картинки Аниме: Цветочек Маримо. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476476679 Sochi


...
 Цветочек Маримо.




Marimo ora Hana Year: 2012 Genre: ngulandara, shoujo Kategori: (eps Rus ..) nang, nang (Rus sub ..)? subtitles terjemahan: Maria Gostyukhin Julukan: Eladiel & Ray Series :. 1-1 of 1 ep, 12 min. watesan umur: 12+ Studio: Kembang Marimo: Legend of the sethitik jawata / Marimo ora Hana: Saikyou Butouha Shougakusei Densetsu Director: Akitosi Yokoyama Foto ing manga ing: Marimo ora Hana penulis asli: Yasushi Akimoto, Yuko Kasumi Description: Marimo ketoke sepi lan andhap asor girl, kang sinau ing kelas papat. Lan ngerti, dheweke ora babras fly a ... kajaba sing tutul kanca. A saperangan saka kaping napuk cuffs bullies, dheweke dadi misuwur ing kabèh sekolah. Iku wis dadi legenda urip. Ing thugs ketemu metu saka kelas lima dheweke lan teka dot ing «i». Added bayar swetik 85 | Nang (Rus eps ..), nang (Rus sub ..) | Komentar (49) |
Онлайн аниме видео: Цветочек Маримо смотреть бесплатно.
  15-10-2016, 01:24
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476476679

...