Картинки Аниме: Театр Румико Такахаси. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476476697 Sochi


...
 Театр Румико Такахаси.




Rumiko Takahashi Theater Year: 2003 Genre: Komedi, Drama, Romance, Slice of Life Kategori: Anime, seri TV (Rus sub ..)? subtitles terjemahan: Seal Series :. 1-13 of 13 FL, 25 min. watesan umur: 16+ Studio Theatre Rumiko Takahashi / Rumiko Takahashi Theater Director: Akira Nishimori Pengarang Original: Rumiko Takahashi Description: seri TV Rumiko Takahashi Theater kasusun saka telulas crita sawijining sing adhedhasar crita cekak ditulis ing taun 1987-2000 sing misuwur Japanese manga artis Rumiko Takahashi (Takahashi Rumiko). Urutan episode ora magepokan karo urutan kronologis nulis crita. Contone, ing episode pisanan Tragedi saka P adhedhasar crita cekak eponymous, diterbitake ing 1991, nalika episode kapindho The Merchant Romance - ing crita cekak eponymous, ditulis ing taun 1987. © Anastasia Rozanov, World-Art Added bayar Anzhelika-chka 85 | Anime, seri TV (Rus sub ..) | Komentar (8) |
Онлайн аниме видео: Театр Румико Такахаси смотреть бесплатно.
  14-10-2016, 23:24
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476476697

...