Картинки Аниме: Собачья жизнь 2. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476476714 Sochi


...
 Собачья жизнь 2.




Dog Days ' Year: 2012 Genre: Adventure, Comedy, Fantasy Kategori: seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..)? subtitles terjemahan: berongga, Team Pemimpi Julukan: Persona99, OSLIKt & Milirina Series :. 1-13 of 13 FL, 25 min. watesan umur: 14+ Studio: 2 Dog kang urip / Dog Days ' Director: Junji nishimura Pengarang Original: song Maki Description: Cinco Izumi, lelungan enom, nemen, ing spring break duwe wektu kanggo ngunjungi gaib donya Froniarda, endi langit layung karo pulo mabur bertahta ing roh kang ngulandara, perang kaya fun fun olahraga, lan ayu lokal kabeh minangka pilihan karo kuping lan buntut! Pedunung donya kita disebut minangka pahlawan - lan piyambakipun wiwit mau ing wektu cendhak dening saéngga wabah dadakan saka memungsuhan antarane negara-negara tanggané Galette lan Biscotti, lan nelukaké ing setan ala. Ora wonder wong wis tak akèh kanca, lan kanca-kanca malah liyane. Paling larang mau, Putri Melchior cabang saka Biscotti, Cinco prajanji kanggo bali - lan karakter amarga tansah tembung sing! Kanggo perusahaan ing negara manca luwih seneng, amarga ing preian panas ing Froniard wis ngutus utusan buat. Cinco diundang kanggo kanca kanak-kanak Becky lan dheweke seduluré Nanami - lan saingan lawas lan atlet nekat padha. Saiki karakter duwe Biscotti lan Galette, lan isin Becky, kita pracaya, ora bakal tetep ing sela-sela. Dadi klumpukne pasukan, gegaman sakti nunggu Rush kanggo pemandangan, warriors anyar, ksatria lan kepala dilantik. Ing dina "star asu" Sirius, ing dina panas paling monjo ing donya saka gambar iku durung teka! © berongga, World Art Seri iki kasusun saka: Dog kang urip 2 / Dog Days ' Added 10-13 seri karo swara akting OSLIKt & Milirina 85 | seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..) | Komentar (112) |
Онлайн аниме видео: Собачья жизнь 2 смотреть бесплатно.
  14-10-2016, 23:25
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476476714

...