Картинки Аниме: Эврика 7 – Полный карман радуги. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476476739 Sochi


...
 Эврика 7 – Полный карман радуги.




Eureka Seven: Pocket Full saka Plangi Year: 2009 Genre: ngulandara, Fantasi, wulu, drama Kategori: Film (Rus eps ..), Film (Eng sub ..)? subtitles terjemahan: Dreamtale, Onegin, Merkucio, GOST Julukan: Cuba77 Series: 1-1 of 1 ep. Duration: 115 min watesan umur: 16+ Studio: Eureka 7: KIDUNG saka planet (Movie) / Kokyo Shihen Eureka Seven: Pocket ga Niji de Ippai Director: Tomoki Kёda Skenario: Kёda Tomoki Description: Ing April 2009, SM wangun urip buta aneh, jeneng Imago, wiwit nyekel tanah. Kanggo 45 taun ana perang, nanging serangan Imago ora bisa mandegake, preparer supaya manungsa kanggo pungkasan, jotosan nemtokake. Pamaréntah mutusaké kanggo ngobong Imago, malah ing biaya mangsa nuklir nyerang, lan kapilih kanggo ngevakuasi kapal, prau. Nanging akeh wong terus perang lan golek cara kanggo ngrampungake karo elek mungsuh lan kedamaian ing planet. Mbok tombol kanggo kamenangan - Eureka girl, ingkang wekdal menika ndelik ing Warsaw, lan laboratorium sing lagi diculik. Kanggo nemokake dheweke, Renton, kanca kanak-kanak Eureka, kiwa tanah asalé, lan bebarengan karo robot pertempuran Nirvash nggabung karo kapal tim "Gekko-Go" saka Tentara Pambébasan saka Humanity ... Film "Eureka 7" borrows saka gambar ora mung sing paling saka karakter, nanging uga akèh nembak lan pemandangan, overdubbed khusus kanggo remake iki. Plot wis diganti Ngartekno, lan karakter asring katon ing kapasitas liyane, lan karakter anyar. Nanging isih crita ayu saka katresnan mboten umum sing bisa nyimpen donya saka karusakan. © Russell D. Jones, World Art Seri iki kasusun saka: film perezaleyte 85 | Film (Eng eps ..), Film (Eng sub ..) | Komentar (103) |
Онлайн аниме видео: Эврика 7 – Полный карман радуги смотреть бесплатно.
  14-10-2016, 23:25
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476476739

...