Картинки Аниме: Небеса: Астрономический Клуб Старшей Школы Ебусагава. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476477180 Sochi


...
 Небеса: Астрономический Клуб Старшей Школы Ебусагава.




Ebiten: Kouritsu ebi Sugawa Koukou Tenmonbu Year: karo 14.07.2012 ing 15.09.2012 Genre: komedi, parody, Etty Kategori: seri TV (Rus eps ..)? subtitles terjemahan: Indi & FooBoo Julukan: Tinko & Nika Lenina Series: 1-2 10 EP, 25 min.. * Translated watesan umur: 14+ Studio: langit: Astronomy Club SMA Ebusagava / Ebiten: Kouritsu ebi Sugawa Koukou Tenmonbu Director: Hideki Okamoto Pengarang Original: Sukadzi Description: Itsuki November - dhuwur pelajar sekolah anyar Ebisugava dheweke tresna astronomi lan nemtokaken kanggo langsung gabung ing klub astronomi, nanging sengaja tumiba menyang "astronomi" bocah-bocah wadon klub-Otaku - fudzёsi sing kepengin banget karo yaoi manga lan anime. Klub banget padha ing ruang paling ngisor ... Added 1-2 seri karo swara ing tumindak! Flooded bayar Maxthon99 68 | seri TV (Rus eps ..) | Komentar (19) |
Онлайн аниме видео: Небеса: Астрономический Клуб Старшей Школы Ебусагава смотреть бесплатно.
  15-10-2016, 01:33
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476477180

...