Картинки Аниме: Кампфер [ТВ]. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476477585 Sochi


...
 Кампфер [ТВ].




Kampfer Year: 2009 Genre: Adventure, komedi, sekolah, Etty Kategori: seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..)? subtitles terjemahan: [Shift] Julukan: (Marie & Carrier88); (Ancord) Series :. 1-12 of 12 FL, 25 min. + speshl watesan umur: 14+ Studio: Kampfer / Kampfer Director: Yasuhiro Kuroda Foto ing manga ing: Kampfer Pengarang Original: Tsukiji Toshihiko OST: (OST) Kampfer Description: Biasane, peparingé njaluk becik, nanging senior Seno Natsuru iki dipercaya bisa ditampa. Njupuk saka pepadhamu Kaede dolanan barang paling apik kang adhedhasar World populer ing seri anime kang "Zomotsu" tak mbukak luwih aneh gelang lan judhul Kampfer - pejuang elit sing wis perang karo sing apik dhewe kanggo sawetara alesan ora dingerteni. Lan wiwit kabeh pejuang - bocah-bocah wadon, ing gangling lan isin Seno perlu sadurunge perang kanggo nguripake menyang kaendahan nggumunke, rightfully entuk gelar "sekolah katelu Seytetsu dewi." Njaluk sikilmu udan ing kapasitas kang anyar, wong temen maujud sing ana lining perak - amarga siji saka "dewi", wis kasebut Kaede, mung ambruk ing katresnan (sanadyan hypostasis wadon), lan liya - an Presiden impregnable sekolah Council Shizuku - wis dadi, sanadyan ketat nanging benevolent kanca-saingan. Dadi wiwit ing perang kraton! Saiki terakhir-dina Putraning tetep mung kanggo ngerti tujuane lan makna saka game, perang maneh marang nalare wong lanang wangkal "ayu riset Club" lan nemtokake cara kanggo nerusake karo lijan akeh pembuangan lan admirers. Iku ora gampang - iku luwih apik kanggo nyimpen donya saperangan saka kaping! © berongga, World Art Supaya apa luwih apik kanggo nonton seri iki: seri TV perezaleyte 85 | seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..) | Komentar (408) |
Онлайн аниме видео: Кампфер [ТВ] смотреть бесплатно.
  15-10-2016, 01:39
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476477585

...