Картинки Аниме: Озума. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476477616 Sochi


...
 Озума.




Ozuma / Ozma Year: 2012 Genre: Adventure, Fantasy Kategori: seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..)? Translated subtitles: [Hajime] (1-4), Fansub aos (5-6) Julukan: JeFerSon Series:. 1-6 6 ep 25 min. Studio: Ozuma / Ozuma / Ozma Director: Takahashi Rёsuke Pengarang Original: Leiji Matsumoto Description: Ing mangsa adoh, sawise seri keapesan planet biru wis dadi ara-ara samun scorched. Wong sing mati bumi dipérang dadi castes: pecahan nyimpen militèr gen dipunéwahi peradaban ing kutha-kutha kang pagere, free "naturals" wis dicocogake kanggo urip ing oases. Sand Sea plow kapal gedhe lan cilik, kang tim tansah siap kanggo entuk lan perdagangan, lan ing cara liyane. Saka iki lan Sam Coyne, Pelaut enom karo "Baldanos" kapal kargo. Dheweke kepengin banget karo nemokake Ozma - paus wedhi ageng tiyang sadulure lawas. Sajrone salah siji saka serangan wong ngluwari kaendahan aneh Maya, ngiring dening nguber militer, lan ndadékaké dheweke kanggo kapal. buronan ana adoh saka kang cah prasaja, lan pasukan saka Theseus - paling cedhak kutha-kubah - eagerly sought maling wani. prakara iku nalare rumit, Rahasia peteng lan panemon ngeramaken. Nanging, ing loro-lorone saka konflik cukup wong pinter sing mboko sithik éling sing perang kanggo tombol kanggo mangsa, kanggo kawilujengan kabeh manungsa. Lan iwak paus wedhi ora apa padha koyone! © berongga, World Art 85 | seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..) | Komentar (32) |
Онлайн аниме видео: Озума смотреть бесплатно.
  14-10-2016, 23:40
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476477616

...