Картинки Аниме: Ромео и Джульетта. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476478645 Sochi


...
 Ромео и Джульетта.




Romeo x Juliet Year: 2007 Genre: Fantasi, Romance, Drama Kategori: seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..)? subtitles terjemahan: Sauron13, MantikhoraXI Julukan: Cuba77 Series :. 1-24 of 24 FL, 25 min. Studio: Romeo lan Juliet / Romeo x Juliet Director: Oysaki Fumitosi Pengarang Original: William Shakespeare OST: (OST) Romeo lan Juliet / Romeo x Juliet Description: New City Verona hovers ing udhara, didhukung dening pasukan aneh Escala. Iku dipimpin dening kejem Adipati Laertes Montague, usurped daya lan numpes kulawarga mantan panguwasa Capulets. Genus Iris - rampung dropped, mung oncat putri enom, enom Juliet, genus Rosa wis nunjang, sanajan mung siji kang putra Adipati kang, Romeo ... Istimewa adaptasi free saka tragedi Shakespearean misuwur kanthi Gonzo nawakake sampeyan levitating beteng, mabur ing "Dragon", a pasulayané getih kulawarga, carnivals gembur, kahanan revolusioner lan, mesthi, Ajaib katresnan pisanan! © Anastasia Rozanov, World Art seri TV perezaleyte 05.08.12 wowow 85 | seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..) | Komentar (315) |
Онлайн аниме видео: Ромео и Джульетта смотреть бесплатно.
  14-10-2016, 23:57
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476478645

...