Картинки Аниме: Код Гиасс: Нанали в Стране Чудес. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476478662 Sochi


...
 Код Гиасс: Нанали в Стране Чудес.




Code Geass: Nunnally ing Wonderland Year: c 27.07.2012 Genre: Adventure Kategori: Nang (Rus sub ..)? subtitles terjemahan: Chris Foster Series: 1-1 of 1 ep. Duration: 30 min. Director: Makoto Baba Description: Nana sing penggemar rahasia saka Alice in Wonderland. Lelouch migunakake Giass dheweke, supaya dheweke bisa aran dhewe ing panggonan Alice. Bareng padha pindhah ing ngulandara, ing sadawane dalan patemon akèh karakter favorit saka seri asli, minangka karakter novel Lewis Carroll kang. Dhaftar anggota © Russell D. Jones, World Art Supaya apa luwih apik kanggo nonton seri iki: versi ditambahaké karo subtitles Russian 85 | Nang (Rus sub ..) | Komentar (86) |
Онлайн аниме видео: Код Гиасс: Нанали в Стране Чудес смотреть бесплатно.
  14-10-2016, 23:57
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476478662

...