Картинки Аниме: Канокон OVA. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476478692 Sochi


...
 Канокон OVA.




Kanokon: Manatsu ora Daishanikusai Year: 2009 Genre: Komedi, Etty, romance Kategori: (eps Rus ..) nang, nang (Rus sub ..)? subtitles terjemahan: Cormorant Julukan: Ancord, Persona99 Series: 1-2 of 2 Duration: 25 menit Studio: Kanokon nang / Kanokon: Manatsu ora Daishanikusai Director: Atsushi Ōtsuki Pengarang Original: Katsumi Nishino Description: Kanokon petualangan njedhul saka Kuta Oyamada, wong enom, sing grader pisanan, sing dipindhah saka deso kanggo kutha, lan menyang SMA Kunpo. Ing dina pisanan kang meets krasivenkuyu girl jenenge Chizuru Minamoto (taun kapindho) ... Lan girl iki ora minangka prasaja minangka misale jek ... Ing ovashki nuduhake 2 days saka vacation panas, sampeyan bisa ngomong nyoba sabanjuré nyasarké alit. sekolah tumindake saben dina, rong dina panas, kabeh toil ing panas, lan wong tawaran karo beda. Melu meh kabeh pasukan ana lan liya. Supaya apa luwih apik kanggo nonton seri iki Nang reuploaded 29.07.2012 85 | Nang (Rus eps ..), nang (Rus sub ..) | Komentar (154) |
Онлайн аниме видео: Канокон OVA смотреть бесплатно.
  14-10-2016, 23:58
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476478692

...