Картинки Аниме: Дерево с глубокими корнями. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476556699 Sochi


...
 Дерево с глубокими корнями.




Purigipeul namu Year: 2011 Genre: History, Mystery, Thriller, Drama Negara: A wit karo werna jero / Purigipeul namu / Deep bosok Tree Korea South Kategori: drama (Rus sub ..)? subtitles terjemahan: klompok [Magic & Nippon]; Group Big Boss Series :. 1-24 of 24 FL, 65 min. Director: Jang Tae Kang Description: Adhedhasar crita cekak "A wit karo werna jero," ditulis dening Lee Jeong Mёnom. karya highlights pengorbanan serial sing wonten sak 7 dina promulgation saka aksara Korean nalika masa pamaréntahan Raja Sejong. Kan Cha Yong investigating kasus iki, nyedhaki unraveling bebener lan bakal kejiret munggah ing komplotan utama sing konco seri iki saka rojo pati lan kalebu klompok Sasrabahu sing gelem resiko sing urip kanggo entuk gol, lan pasukan rahasia sing saya ngganggu Course investigasi. Cast: Added 24 seri 85 | Drama (Rus sub ..) | Komentar (18) |
Онлайн аниме видео: Дерево с глубокими корнями смотреть бесплатно.
  15-10-2016, 21:38
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476556699

...