Картинки Аниме: Клин Любви OVA-2. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476556714 Sochi


...
 Клин Любви OVA-2.




Ai ora Kusabi Year: 2012 Genre: yaoi, drama, Fantasi Kategori: (eps Rus ..) nang, nang (Rus sub ..)? subtitles terjemahan: Informator & Kuroamber, Ilang-in-Abyss Julukan: Eladiel, Zendos, Lupin, Trina Dubovitskaya Series:. 1-4 4 ep 25 min. watesan umur: 18+ Studio: Wedge Cinta nang-2 / Ai ora Kusabi Director: Katsuhito Akiyama Pengarang Original: Yoshihara Riec Description: Crita tragis loro wong enom, unfolding ing donya futuristic. Lokasi - kutha Tanagura planet Amoi, mrentah dening komputer karo Intelligence Ponggawa "Jupiter". diferensiasi ketat masyarakat nemtokake njelaske nganggo bentuk garis saka plot: kantor umum njupuk elit, manungsa gen dipunéwahi; liya kelas - warga, lapangan aktivitas - infrastruktur, industri, lan hukum lan supaya. Akhire, setengah-jenis (utawa mongrels), kelas ngisor; padha ora duwe kewarganegaraan. Iason Mink (Blondie), ing Consul First, wakil saka kelas kang ndarbeni hak istimewa, kanggo alasan dingerteni, ngluwari saka pati mongrel jenenge Riki. Last, ora kepingin tetep ing utang, aturan kanggo mbayar ing jenis. Rawan kanggo ngagetake Jason ora mung sarujuk, nanging uga ndadekake Ricky abdi. Tanagura masyarakat Konservatif, kang ora miwiti digawe piyambak babu saka kelas ngisor, iku panjaluk Jason negatif. Iason Mink manawa tansah kahanan ing kontrol. Nanging wektu kang nyadari kesalahane, iku kasep: antarane abdi lan master erupts katresnan awon muter Guy - mantan kekasih lan kanca kanggo gang Rica. Jason lan Ricky bakal nggawe pilihan angel, kanggo break raos biyasa, lali kasunyatan sing donya cenderung kanggo njaluk nyisihaken saka cacad - pahlawan - lan mulane saged katresnan. Supaya apa luwih apik kanggo nonton seri iki Added 2-4 seri karo subtitles Russian lan swara akting Trina Dubovitskaya Orna, sing! kembang 85 | Nang (Rus eps ..), nang (Rus sub ..) | Komentar (144) |
Онлайн аниме видео: Клин Любви OVA-2 смотреть бесплатно.
  15-10-2016, 21:38
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476556714

...