Картинки Аниме: Розовый Мотылек, воительница в неглиже. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476556728 Sochi


...
 Розовый Мотылек, воительница в неглиже.




Papillon Rose - New / Mangsa Lingerie Senshi Papillon Rose TV Year: 2006 Genre: Komedi, girl gaib, Etty Kategori: seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..)? subtitles terjemahan: Ep 1: Maria Gostyukhin; Ep 2-6: DiscodManiax Julukan: metalrus Series: 1-6 of 6 ep. 25 min. watesan umur: 16+ Director: Yasuhiro Matsumura Pengarang Original: Shinji Tobit Description: Acara mbukak taun mengko, sawise crita ditampilake ing nang. Akibaté, Kabuki waktu saka perang pungkasan wis numpes, pemilik kiwa Cosplay cafe "Butterfly," lan kabuka ing "New kupu" ing Akihabara. Sasampunipun kécalan memori saka perang, Tsubomi lan dheweke kanca Anna lan Shizuka, miwiti urip anyar ing Akihabara. Nanging ing kene ing tataran katon alien sadulur Susano, sing mutusaké kanggo enslave bumi. Dilalekake dening Laka kabeh gaman padha nguripake STJ (rakenal Aneh Animal) monster lan ngirim menyang Smash Akihabara. Bali dening cats Lama, kenangan ilang Tsubomi lan kanca-kanca metu perang invaders minangka warriors ing negligee a. Added 1 seri karo akting swara apa supaya luwih apik kanggo nonton watesan umur 16 85 | seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..) | Komentar (39) |
Онлайн аниме видео: Розовый Мотылек, воительница в неглиже смотреть бесплатно.
  15-10-2016, 21:38
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476556728

...