Картинки Аниме: Сестра Золушки. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476559724 Sochi


...
 Сестра Золушки.




Dhik Cinderella kang Year: 2010 Genre: Pop, Drama Kategori: drama (Rus sub ..)? subtitles terjemahan: Sister Cinderella / adhine Cinderella kang Series :. 1-20 of 20 FL, 60 menit Director: Kim Young Jo Description: Gun Suk, bebarengan karo dheweke putri Eun Cho asring ngganti panggonan panggonan. gendheng liwat kepala padha ora duwe, supaya padha dipeksa manggon ing wong Gun Suk, kang ngganti cukup seneng, lan kang karo wong lanang dheweke ana tenan begja, siji bandit, liyane alkohol lan ngalahake dheweke, lan saben wektu iku perlu kanggo uwal. Ing salah siji Escapes iki, Eun Jo prihvatyvaet karo ring a gadhahanipun marang kang duwe papan ngaso final sing. Nemokake ilang, konco sak kamar Gun Suk dikirim ing nguber saka kanca gangster buronan, kang kudu bali dering. Ing wektu iki, wong mau padha ora bisa uwal, nanging padha ngatur kanggo ngirim ring rampung girl ora pati ngerti, jenenge Hye Putra lan diukum kanggo tetep ring nganti sing bali. Sawijining dina, Gun Suk katon ing omah Hye Putra, lan ningali kulawarga wis cetha kasedhiya, house amba, lan sing paling Jahwéh pemilik - duda, nemtokaken punapa mawon ana tiba ing katresnan karo bapakne kulawarga lan dadi Jeng penuh kene. Temtu experienced Gun Suk ngatur tanpa masalah lan ing wektu cedhak kanggo nglakokaké rencana lan mindhah putri kang Eun Jo ing ngarep anyar ngendi dheweke bisa sekolah maneh. Eun Cho ora mempeng bab pamindhahan sabanjuré, ing asas, iku ora ngageti, amarga girl iki kanggo urip ing umum sethitik sing renaning. Nanging sing paling kabeh dheweke ngganggu stepsister anyar nyenengake lan nyenengake Hye Song, kang kabeh anggota saka kluwarga ora mung ing chayat nyawa. (♥ Tiris) Dikirim ing request julia g 85 | Drama (Rus sub ..) | Komentar (59) |
Онлайн аниме видео: Сестра Золушки смотреть бесплатно.
  15-10-2016, 22:28
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476559724

...