Картинки Аниме: Касание [ТВ]. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476559738 Sochi

pharmacy http://canadianpharmacyonlinetousa.com/
...
 Касание [ТВ].




Tutul TV Year: 1985 Genre: Komedi, Romance, Sports, School Kategori: seri TV (Rus sub ..)? translation Subtitle: [1-34] SubbernetiX, 34-36,46,49, 52-53,55-56, 60, 63, 65, 67, 71-76, 80-81, 84-88, 90-94, 97-100 episode - natali21 37-45, 47-48, 50-51, 54, 57-58, 61-62, 66, 68-69, 77-79, 82-83, 89, 95-96, 101 episode - Svetlana Cheboksarova 42-43, 59, 64, 70 episode - Alex013. Series: 1-101 101 ep. 26 min. Studio: Tutul [TV] / Tutul TV Director: Sougia Gisaburo Foto ing manga ing: Tutul Pengarang Original: Adachi Mitsuru Description: kembar Tatsuya lan Kazuya, uga pepadhamu Minami saka taun wiwitan bebarengan. Nanging, muter, mangan, njupuk perlu ... kanca kanak-kanak Biasanipun ... Time liwati lan ageng. Genah Kazuya dadi Darling saka kabeh wilayah, muter peran utama ing tim baseball sekolah, nalika puguh Tatsuya sadulur rawa tetep ing Shadow saka kamulyan kang gampang ditampa, ing éwadéné kabisan kang pinunjul. Nanging, padha tuwuh lanang luwih diwasa ngeweruhi sing jejere wong ana cah wadon ayu banget sing, tanpa malah ngerti iku, jumangkah antarane wong-wong mau. Tatsuya dumadakan rumangsa, yen dheweke siap kanggo menehi munggah kabeh marang sadulur ing donya, nanging ora ayu Minami! Two kembar, wong siji rong, loro ati ngantem ing irama, pangilon kanggo karakter kapisah lan katresnan sambungan. Sing bakal menang ing perang undeclared kanggo jantung Minami ayu? ... Lan ngguyu lan nangis, lan katresnan - wor kabeh, cakcak ing "tutul". Njupuk dipikir ing layar, lan raos bakal mengaruhi sampeyan uga. A adaptasi layar saka manga misuwur Adachi Mitsuru, isih ana ing jepang, nunggu sampeyan. © Xsirt, World Art Added kabeh seri ATP kanggo sveta14 seri Seri iki kasusun saka: 85 | seri TV (Rus sub ..) | Komentar (53) |
Онлайн аниме видео: Касание [ТВ] смотреть бесплатно.
  15-10-2016, 22:28
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476559738

...