Картинки Аниме: Пингвиний барабан. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476559752 Sochi


...
 Пингвиний барабан.




Mawaru Penguin Drum !! Year: 2011 Genre: Adventure Kategori: seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..)? subtitles terjemahan: Advantage Julukan: Onityan & NikaLenina Series :. 1-24 of 24 FL, 25 min. watesan umur: 16+ Studio: Penguin Drum / Mawaru Penguin Drum !! / Mawaru Penguin Drum Director: Kunihiko Ikuhara Skenario: Ikuhara Kunihiko OST: (OST) Mawaru Penguin Drum Description: Kanggo kembar Takakura ditarik wektu heavy - dening putusan saka ahli adhine sing Himari mung manggon sawetara sasi. Cetha yen siswa sedulur-sekolah Sema Canby lan ngormati saben dina bebarengan lan siap kanggo nepaki sembarang pengin sadulur, contone, pindhah ing trip kanggo Aquarium. Ana Himari lan mati tumor otak. Lan banjur ing mata saka anak mati stricken presented dhewe Ajaib ing sirah cah wadon kang dituku ing toko souvenir ing wangun kupluk penguin sing ... kalaksanan adhine sing! Ing oohs lan aahs Doctors lanang katon adoh saka rumah sakit, jantung ngrayakake lan mung banjur temen maujud sing kudu mbayar kabeh ... Saiki iku Himari nganggo kupluk (kang, satleraman, diarani strategi kaslametané) minangka girl manis lan panas dadi ilusi forewoman ayu lan kadhemen. Kanggo pangopènan titah sadulur urip mbutuhake Canby Sёmy lan golek lan ngirim Penguin Drum aneh, utawa kaslametané, jebulé ora njupuk Panggonan. Ngewangi ing panelusuran lan ing umum, pemilik saka Hats dikenali telu penguins - Master kabeh dagang, kanggo ndeleng kang mung anggota saka kulawarga Takakura sing. Nalika sedulur wiwit aktif nggoleki, adikodrati tamu hostess malah disebut Drum, mung ora ngandika ing bab utama - apa lan carane iku katon paling. Lan iku ora penting, ing bab utama - motivasi! © berongga, World Art Penguin Drum / Mawaru Penguin Drum !! / Mawaru Penguin Drum 85 | seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..) | Komentar (374) | Ngrembug ing forum
Онлайн аниме видео: Пингвиний барабан смотреть бесплатно.
  15-10-2016, 22:29
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476559752

...