Картинки Аниме: Пани Пони Дэш! [ТВ]. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476559766 Sochi


...
 Пани Пони Дэш! [ТВ].




Pani Poni mlayu! TV Year: 2005 Genre: komedi, parody, sekolah Kategori: seri TV (Rus eps ..)? Julukan: Suzaku Series :. 1-26 of 26 FL, 25 min. watesan umur: 16+ Studio: Lady Pony mlayu! [TV] / Pani Poni mlayu! TV Katuntun dening Shin Onuma Foto ing manga ing: Pani Poni Pengarang Original: Hikawa Hekiru Description: Rama Rebecca Miyamoto - ibune Amérika - Japanese. Miyamoto-san wis Universitas Massachusetts ing Amérika Sarékat lan dipindhah kanggo Jepang, ngendi dheweke ditampa Panggonan guru SMA kang. Ing kabeh iki ana apa-apa ngagetne, kajaba kanggo siji - Rebecca mung sewelas taun. Dheweke - bocah ajaib. Bakal kabeh talents nelukaké lan malah soko kanggo sinau bocah, sing sawetara taun luwih tuwa saka dheweke? Seri iki kasusun saka: 68 | seri TV (Rus eps ..) | Komentar (55) |
Онлайн аниме видео: Пани Пони Дэш! [ТВ] смотреть бесплатно.
  15-10-2016, 22:29
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476559766

...