Картинки Аниме: Принц-демон Дзэнки [ТВ]. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476569538 Sochi


...
 Принц-демон Дзэнки [ТВ].




Kishin Douji Zenki Year: 1995 Genre: Komedi, ngulandara, Fantasi, Etty Kategori: seri TV (Rus eps ..)? subtitles terjemahan: Blagodir Yuri Julukan: Dajana Series :. 1-16 of 51 FL, 23 min. * mbewarakke watesan umur: 16+ Studio: Demon Pangeran Zenk / Kishin Douji Zenki / Demon Pangeran Zenki Director: Junji nishimura Pengarang Original: Tanya Kikuhide Description: Akeh abad kepungkur, ing pesulap gedhe Osuna Enno disebut pemain Zenko setan perang ala setan Kurumi, lan nalika karya iki rampung, nutup munggah anggere bantuan kang wis ora perlu maneh. Sekolah Chiaki Enno - katurunan pesulap gedhe - snosobna break segel gedhe-mbah kakungipun lan kamungkinan saka nggunakake gelang, kang katon ing bangkekan dheweke, kanggo revive setan-pemain Sönke ing pasukan lengkap. Zenko Kurumi mangan wiji sing nguripake wong menyang monsters. Pahlawan katelu saka Sajarah - setan-pemain Goku, kang menehi kekuatan ekstra lan nglindhungi Zenko Chiaki, mbah putri Sani, sadulur Abbot Juke, kang assistant Kurabayashi lan protagonist liyane - Soma Miki. Nalika sampeyan ora perlu bantuan kang, Gokey dadi boy Akira. © ai4o. Art World Apa supaya nonton anime iki: Added 16 seri ing moderat 85 | seri TV (Rus eps ..) | Komentar (32) |
Онлайн аниме видео: Принц-демон Дзэнки [ТВ] смотреть бесплатно.
  16-10-2016, 03:12
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476569538

...