Картинки Аниме: Сильная Адзуса. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476570720 Sochi


...
 Сильная Адзуса.




Muscle Girl! Year: 2011 Genre: Sports Comedy Negara: Japan Kategori: drama (Rus sub ..)? Translated subtitles: "Mania" Series: 1-5 10 EP, 24 min.. Director: Hideo Midzumura, Honda Sigekatsu, Fukasaku Yasuyuki Description: Azusa - mung anak saka sutradara saka klub wanita cilik kang kanggo Gulat profesional "Shiratori". Mbah Maridjan seda saka penyakit, dheweke wis kanggo njupuk liwat manajemen bisnis, kang wis dawa wis rusak dhuwit lan ing verge saka bangkrut. Kabeh iku rumit nalika hakim saka klub dumadakan katon ing dina ing pertandhingan pungkasan, ninggalake mung layang saka mundur. Digawa nglokro Azusa dumadakan nyudhuk karo wong enom. Dheweke ngrayu wong bisa mung siji dina hakim. Nanging, Azusa mirsa apa sing wong - a star populer ing Korea. Cast: Added bayar MaRiSleeP 85 | Drama (Rus sub ..) | Komentar (22) |
Онлайн аниме видео: Сильная Адзуса смотреть бесплатно.
  16-10-2016, 03:32
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476570720

...