Картинки Аниме: Легенда о Зорро. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476570750 Sochi


...
 Легенда о Зорро.




Kaiketsu Zorro Year: c 05.04.1996 ing 28.03.1997 Genre: Adventure, Sejarah Kategori: seri TV (Rus eps ..)? Julukan: Professional (akeh-voiced, offscreen) Series: 1-52 of 52 ep. 25 min. Studio: Musi Productions Director: Katsumi Minoguti Skenario: Tomita Sukehiro Description: Aneh males masking ing ngewangi babras, ngukum wong Escapes tanggung jawab lan saka ing irung kang sampéyan, ninggalake tandha nang endi wae ing Z, Cut agul-agul. Nanging, ing kasunyatan, Zorro - 18-taun-lawas Don Diego de la Vega, pewaris saka kulawarga bangsawan. Kabeh petualangan Don Diego diprecaya "Zorro sethitik" - sangang taun-anak jenenge Bernard. Art World 85 | seri TV (Rus eps ..) | Komentar (15) |
Онлайн аниме видео: Легенда о Зорро смотреть бесплатно.
  16-10-2016, 01:32
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476570750

...