Картинки Аниме: Пожалуйста! Близнецы [ТВ]. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476570797 Sochi


...
 Пожалуйста! Близнецы [ТВ].




Mangga Twins! Year: 2003 Genre: komedi, romance, drama, Etty Kategori: seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..)? subtitles terjemahan: DVD Julukan: DVD Series :. 1-12 of 12 FL, 25 min. Studio: Mangga! Gemini [TV] / Mangga Twins! Director: Yasunori Ide Pengarang Original: Yasunori Ide Description: Kamisiro Mike tansaya munggah ing panti asuhan, lan amarga 16 taun wis karakter sawijining lan ditutup, kang kontribusi akeh ing cara saka pangentukan - program ing ngarep. kulawarga kang durung ngerti, mung ing memori saka cilik, foto lawas karo sawetara girl ing latar mburi omah cilik ing deso. Wus kanggo revive pengeling-eling, Mike ketemu omah padha ing Prefektur Nagano, tuku iku tuku lan manggon ana saperangan karo komputer. Aku ora mikir wong sing siji dina ing doorstep manggih mung loro bocah-bocah wadon sing bareng karo wong telu iku - werna padha mripat, Gambar lawas padha lan kapéngin mangertosi, sing relatif saka wong? Ngerti cara antiquated mutusaké, anggere Mike diijini loro tamu wadon kanggo tetep karo wong. Cukup ora nulis ing buku-buku komputer, jalaran saka kombinasi angka prima iki. Banget rauh pitakonan jumeneng ing liyane - kang katresnan kanggo master dipercaya lan taciturn omah wis pinesthi tetep wadon, lan kang pass wates iki? First, semangat Mina lan pecah Karen mutusaké kanggo muter padha lan malah ngetik menyang "Union of Love", nanging banjur alam njupuk dheweke tho. Inggih, pungkasanipun ngerti pitakonan dhasar saka pahlawan saka seri mbantu ora mung kaelokaning ilmu minangka kejujuran, loman, lan, mesthi, bantuan saka kanca - utamané kanca lawas kita ing seri "Mangga Guru!". © berongga, World Art Seri iki kasusun saka: 85 | seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..) | Komentar (138) |
Онлайн аниме видео: Пожалуйста! Близнецы [ТВ] смотреть бесплатно.
  16-10-2016, 01:33
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476570797

...