Картинки Аниме: Пожалуйста! Близнецы OVA. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476570813 Sochi


...
 Пожалуйста! Близнецы OVA.




Mangga Twins! nang Year: 2004 Genre: Pop, komedi Kategori: (eps Rus ..) nang, nang (Rus sub ..)? subtitles terjemahan: DVD Julukan: DVD Duration: 26 min. Studio: Mangga! Gemini nang / Mangga Twins! nang Director: Yasunori Ide Pengarang Original: Yōsuke Kuroda Description: Apa Onegai Guru nang, sing Onegai Twins nang - iku luwih veselee dinamichnee. werna padhang, ayu panggonan - kabeh iki uga ditemokaké ing Semenanjung. Plot padha ing seri TV, nanging karakter ing Semenanjung liyane mbukak saka ing seri. Iku nyenengake kanggo nonton tumindak Dolny Karen lan miina loro nonton liwat Mike. Nanging sing paling kabeh aku sing disenengi langsung nuduhake kabeh pahlawan lawas. Miturut tumindak, wong pancene ketoke wis pulih kabèh crita. Miturut wong, aku malah kaya wong ora kejawab :). Nanging kepala karakter sing kabeh padha kanggo Mike Karen lan miina. Aku nenggo lan nalika Mike lan miina ngakeni raos kanggo saben liyane. Muspra nenggo ETOGES Peninsula ana ora sembarang Garwane ngguyu lan mung. Povesilili aku iku ora muspra. Seri iki kasusun saka: 85 | Nang (Rus eps ..), nang (Rus sub ..) | Komentar (59) |
Онлайн аниме видео: Пожалуйста! Близнецы OVA смотреть бесплатно.
  16-10-2016, 01:33
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476570813

...