Картинки Аниме: Божественные куклы. anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476570887 Sochi


...
 Божественные куклы.




Kamisama Dolls Year: 2011 Genre: Adventure, Fantasy, Romance Kategori: seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..)? subtitles terjemahan: [Advantage] Julukan: Ancord, DemonOFmooN & Lali Series :. 1-13 of 13 FL, 25 min. Studio: Divine boneka / Dolls Kamisama Katuntun dening Seiji Kishi Foto ing manga ing: Kamisama Dolls Pengarang Original: Hajime Yamamura OST: (OST) Dolls Kamisama Description: Ing comrades party mahasiswa inebriated tiyang anyar Kёheya Kugu lan dikirim ngakeni favorit general Hibino Shiba, kanthi alesan bilih rama cah wadon kang, sanadyan, lan metropolitan, lan teka saka panggonan sing padha. Alas, wong ora ngetung pasukan, minangka asil saka Hibino apik-ati dhewe tetep kanggo ngancani Gentleman wearied. Nanging mlumpat enggal miber mati Kёheya, nalika kancaku weruh Motong dening awak kanggo nelpon lift. Senadyan katon, protagonist ditemokake dipatèni negaranipun lan ora utamané kaget nalika wayah sore ing ngarep ana "Kakashi" - boneka gaib. Lan apa bakal kaget yen iki boneka iki dijenengi Kukuri kang kiwa sadurunge ninggalake adhi Utao, ngisor wiwitan? Pinten-pinten abad ing desa ana Soramori Temple - supaya rahasia, kang bisa uga tundhuk mulai "Nihan Allah" utawa boneka gaib - djalmo adikodrati karo daya gedhe. pahlawan Sister sinau sing Aki, kinsman sing, sing renegade sing wis matèni pasukan akèh wong oncat saka pakunjaran lan teka Tokyo - temenan, ing nyawa kang. Sawise obrolan short karo Aki muncul apartemen Kёheya miskin dirusak, nanging bapaké Hibino Hush munggah prakara, lan diundang anak kanggo manggon karo wong, kanggo ing penolakan isinan dibalekno sing pesenan saka Temple, lan padha ora rembugan. Dadi Kuga (menyang displeasure bukti saka adhi) jumbuh karo ingkang dipun tresnani. Kene mung becik yen weruh sing, ora ketompo ngendi sampeyan mbukak adoh saka sasi, lan nasib dhewe, dadi misale jek, ora dadi kagungane? © berongga, World Art 85 | seri TV (Rus eps ..), seri TV (Rus sub ..) | Komentar (166) |
Онлайн аниме видео: Божественные куклы смотреть бесплатно.
  16-10-2016, 01:34
аниме боевик anna-sochi.ru/manga7anime/?r=p/1476570887

...